Blog

Blijf op de hoogte

Airco R1234YF

Geschreven door Donald Dobbelaere op zondag 21 oktober 2018

Vanaf heden kunnen ook de nieuwste wagens voorzien van koelgas R1234YF gevuld worden bij ons met de laatste high tech en milieuvriendelijke apparatuur.

Bescherm je voertuigen met GPS tracking

Geschreven door Jesse Dobbelaere op zaterdag 19 november 2016

Bescherm je voertuigen met GPS tracking

Uw nieuwe kostbare motor, auto, motorhome of boot zijn waardevolle voertuigen en dus aantrekkelijk voor criminelen. Met een GPS-tracker is het mogelijk om uw dierbare bezitting overal te volgen via de browser of een smartphone app. We bieden sinds kort enkele kwalitatieve GPS-tracking devices aan in ons assortiment.

Peak Power Pack: Stroom zonder netvoeding!

Geschreven door Donald Dobbelaere op donderdag 9 juni 2016

Peak Power Pack: Stroom zonder netvoeding!

Victron Energy lanceert nu een volledig nieuwe reeks van het Peak Power Pack. In samenwerking met Magazine Kampeertoerist publiceerden we een artikel over deze bijzondere accu.

Lentepromoties

Geschreven door Donald Dobbelaere op woensdag 16 maart 2016

Lentepromoties

De lente is terug in het land. Voor de motorrijders het teken om hun favoriete vervoermiddel terug van stal te halen. Speciaal daarom bieden we onze lentepromoties aan.

10 tips om uw auto probleemloos te starten bij vriesweer

Geschreven door Donald Dobbelaere op zondag 28 december 2014

10 tips om uw auto probleemloos te starten bij vriesweer

Wist u dat een batterij één van de zwakste punten is van de auto in de winter? Startproblemen wegens zwakke batterijen zijn dan ook een van de vaakst voorkomende pannes bij een winterprik in ons land. Aandacht voor uw batterij kan veel onverwachte winterpannes helpen voorkomen. Zeker bij een koude start.