Over ons

Wie zijn we en wat kunnen we voor u doen?

In goede handen

Dobbelaere Auto-ElektriciteitGebaseerd op 25 jaar ervaring, verdeelt Dobbelaere Auto-Elektriciteit automotive producten waarbij nauwlettend over kwaliteit en duurzaamheid gewaakt wordt. We hebben dan ook een grote voorraad van de meest belangrijke onderdelen en zijn rechtstreeks verdeler van verschillende kwaliteitsmerken. We leveren aan bedrijven en particulieren, zowel in binnen- en buitenland.

In onze goeduitgeruste werkplaats worden tal van deze producten ingebouwd en verschillende herstellingen uitgevoerd op personenvoertuigen, recreatievoertuigen, motorfietsen, vrachtvoertuigen, industriële voertuigen en off-grid installaties (niet netgekoppelde elektrische 230v installaties met batterijen en omvormer, zoals chalets, boten, servicewagens enz…). Daarbij speelt een perfecte diagnose van het gestelde probleem een grote rol. Wij beschikken daarom in de garage over de allernieuwste diagnosetoestellen voor het uitlezen van de meeste automerken.

Tot de kern van uw probleem

Waar anderen opgeven gaan wij door tot de kern van het probleem, lokaliseren we de exacte oorzaak en zorgen we voor een duurzame oplossing. Een goed onderhouden voertuig is het begin van probleemloos rijden. Vandaar dat wij dan ook voor onze klanten het onderhoud met een 'eigen onafhankelijke visie’ gaan uitvoeren.

Onze specialiteit is het verzorgen van de elektrische installatie van motorhomes, caravans, boten, motorfietsen, oldtimers, sportwagens, Engelse en Amerikaanse wagens, vorkheftrucks, vrachtwagens, klein en groot industrieel materiaal enz… Ook airconditioning van personenwagens, tractoren en vrachtwagens is reeds 15 jaar onze specialiteit.

Voortdurende bijscholing, gecombineerd met onze praktijkervaring, zorgt ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en we onze klanten steeds oplossingen op maat kunnen bieden.

Donald Dobbelaere
– Zaakvoerder