Over ons

Wie zijn we en wat kunnen we voor u doen?

In goede handen

Dobbelaere Auto-ElektriciteitGebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring, verdeelt Dobbelaere Auto-Elektriciteit automotive producten waarbij nauwlettend over kwaliteit en duurzaamheid gewaakt wordt. We hebben dan ook een grote voorraad van de meest belangrijke onderdelen en zijn rechtstreeks verdeler van Victron Energy en andere kwaliteitsmerken. We leveren aan bedrijven en particulieren, zowel in binnen- en buitenland. Zelfs buiten Europa.

We gebruiken bewust geen webshop en compenseren dit met extra service en menselijk aspect. Onze prijzen zijn daarintegen toch op hetzelfde niveau als onze webshop collega's welke het net overspoelen. Binnen de korste tijd worden ook alle goederen desgewenst verstuurd per post, DHL of GLS express diensten. Betaling kan met PayPal of met overschrijving.

Ook kan iedere klant ons via mail zijn probleem voorleggen, welke wij zo goed mogelijk zullen oplossen of afhandelen. Gelieve voor snelle afhandeling voldoende gegevens te delen, zoals merk , produktnummer of chassisnummer , fotos enz...

Voor prijsoffertes dient de vraag genuanceerd , gedetaileerd of concreet te zijn! We kunnen geen vage of ongeveer prijsoffertes geven.

In onze goeduitgeruste werkplaats worden tal van deze producten ingebouwd en verschillende herstellingen uitgevoerd op personenvoertuigen, recreatievoertuigen, motorfietsen, vrachtvoertuigen, industriële voertuigen en off-grid installaties (niet netgekoppelde elektrische 230v installaties met batterijen en omvormer, zoals chalets, boten, servicewagens enz…). Daarbij speelt een perfecte diagnose van het gestelde probleem een grote rol. 

Daar degelijke diagnose meestal niet intensief maar wel langere tijd in beslag neemt, zoals grondig testen van batterijen en uitmeten systemen , vragen wij om steeds het voertuig na afspraak bij ons achter te laten. Uw voertuig is in goede handen, het is minder stressvol werken voor ons en de resultaten zijn gegarandeerd beter!

Tot de kern van uw probleem

Waar anderen opgeven gaan wij door tot de kern van het probleem, lokaliseren we de exacte oorzaak en zorgen we voor een duurzame oplossing. 

Onze specialiteit is het verzorgen van de elektrische installatie van motorhomes, caravans, boten, motorfietsen, oldtimers, sportwagens, Engelse en Amerikaanse wagens, vorkheftrucks, vrachtwagens, klein en groot industrieel materiaal enz… Ook airconditioning van personenwagens, tractoren en vrachtwagens is reeds 20 jaar onze specialiteit.

Voortdurende bijscholing, gecombineerd met onze praktijkervaring, zorgt ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en we onze klanten steeds oplossingen op maat kunnen bieden.

Donald Dobbelaere
– Zaakvoerder