Blog

Blijf op de hoogte

Bescherm je voertuigen met GPS tracking

Geschreven door Jesse Dobbelaere op in de categorie Nieuw

Bescherm je voertuigen met GPS tracking

Uw nieuwe kostbare motor, auto, motorhome of boot zijn waardevolle voertuigen en dus aantrekkelijk voor criminelen. Met een GPS-tracker is het mogelijk om uw dierbare bezitting overal te volgen via de browser of een smartphone app. Indien deze onzichtbaar verstopt zit in uw auto of motor, rek je voldoende tijd om de locatie door te geven aan de politie. We bieden sinds kort enkele kwalitatieve GPS-tracking devices aan in ons assortiment.

 

DanTracker Safety Guard GPS

Tracker die je nooit hoeft op te laden

DanTracker Safety Guard GPSDe DanTracker Safety Guard GPS tracker is uniek in zijn soort en ziet er uit als een lange dikke permanente viltstift. Hij bevat een ingebouwde GPS ontvanger en wereldwijde GSM-simkaart, alsook een accu die tot 10 jaar lang (!) de locatie van uw object kan seinen. In die tijd hoeft u de tracker geen enkele keer op te laden, en kan hij zo'n 14.000 keer zijn locatie doorgeven. Omdat alles hermetisch afgesloten wordt, betekent dit dat hij ook volledig water- en stofdicht is. De elektronica zit bovendien in een gel verwerkt waardoor deze beschermd is tegen schokken en extreme temperaturen. 

De Safety Guard GPS biedt een browserpagina aan en een smartphone app (iOS en Android) waar je in de gaten kan houden waar je voertuig zich bevindt. Standaard staat het apparaat in slaapmodus, maar na vijf minuten zonder beweging wordt de locatie doorgestuurd. Daarnaast is het mogelijk om geofencing in te stellen, waardoor u een melding krijgt wanneer de tracker buiten een ingestelde actieradius komt. 

  • Uniek ontwerp en installatie
  • Tot 14.000 GPS-locaties doorsturen
  • Tot 10 jaar batterijcapaciteit en niet oplaadbaar.
  • Water- en schokbestendig
  • Gratis app en portaal
  • Ingebouwde SIM kaart

Bij de Safety Guard GPS betaal je, naast de aankoop van het toestel, ook een maandelijks abonnement vanaf €4,99/maand.

 

Stickntrack GPS

Track je voertuig 5 jaar lang met 3 AA batterijen.

Sensolus Stickntrack GPSGPS trackers zijn alomtegenwoordig, maar trackers die het SigFox netwerk gebruiken zijn helemaal nieuw. Het Sigfox netwerk is een low-energy netwerk dat ideaal is om tracking van toestellen te realiseren, maar ook voor sensoren of slimme elektriciteitsmeters. Doordat de Stickntrack GPS tracker via het zogenaamde 'ultra narrow band'-spectrum communiceert, heeft het heel weinig energie nodig. De Stickntrack GPS-tracker kan tot 5 jaar meegaan op 3 AA batterijen zonder externe energievoorziening.

De installatie is "zo eenvoudig als een sticker aanbrengen" en vraagt geen onderhoud of vervangen van de batterij gedurende 5 jaar. Regelmatig stuurt het toestel zijn locatie naar de cloudservers. Door in te loggen op het portaal via browser of smartphone beschik je over alle locatiegegevens van je toestel. 

Het SigFox netwerk wordt continu verder uitgerold en bevat momenteel het grootste deel van Europa. Meer info over de dekking is te zien op sigfox.com/en/coverage

Voor meer informatie: http://www.sensolus.com/stickntrack-gps

Stickntrack GPS gekocht bij ons?

Vergeet dan niet je account te registreren op deze registratiepagina. Indien er problemen zijn, kan u op die manier altijd terecht bij ons als Stickntrack partner. 

Neem gerust contact op of kom eens langs voor meer informatie over deze toestellen.