Blog

Blijf op de hoogte

Lentepromoties

Geschreven door Donald Dobbelaere op in de categorie Algemeen

Lentepromoties

De lente is terug in het land. Voor de motorrijders het teken om hun favoriete vervoermiddel terug van stal te halen. Speciaal daarom bieden we onze lentepromoties aan.

 

Motobatterij Odyssey PC680 & PC535

Odyssey PC680 accu promotie bij Dobbelaere Auto-ElektriciteitExtra diepe ontladingen, extra vibratiebestendigheid, veiligheid en een lange levensduur. Dat zijn kernwoorden voor deze accu van Odyssey. Deze accu maakt gebruik van de AGM drogeceltechniek.  Doordat een Odyssey accu gemaakt is van zuiver lood hebben ze een extreem lage interne weerstand. Dat betekent een hoge ontlaadstroom, maar ook snellere herlading.

Tijdelijke promotie: €110 (incl. BTW)


Victron Energy Blue Power accu lader IP65 (BPC120530064R) – 12V/5A

Victron Energy Blue Power acculader IP65 in promotie bij Dobbelaere Auto-Elektriciteit MaldegemDe Victron Energy Blue Power lader is volautomatisch en werkt met een intelligent zevenstaps laadalgoritme. De lader kan een volledig ontladen accu laden met lage stroom en overschakelen op het normale laadprogramma zodra de spanning voldoende gestegen is. Dit in tegenstelling tot klassieke laders die een volledig ontladen accu niet herkennen. De Victron Energy Blue Power lader is de enige lader die een ganse winter mag aangeschakeld staan, en meerdere eigenschappen biedt die de levensduur van de accu verlengen. 

 Datasheet

Tijdelijke promotie: €70 (incl. BTW)


Alle motobatterijen Yuasa / Varta / Deka op stock

We hebben alle high power batterijen van Yuasa, Varta en Deka op stock. Deze batterijen zijn perfect bij high power toepassingen zoals voor BMW en Harley-Davidson motors. Indien gewenst versturen we ook deze batterijen naar uw adres. Zo kan u de volgende dag al beschikken over een nieuwe batterij.

Yuasa motobatterijen op stock bij Dobbelaere Auto-Elektriciteit
 


Interesse? Kom gerust langs  of neem contact op