Blog

Blijf op de hoogte

Odyssey: The extreme battery.

Geschreven door Donald Dobbelaere op in de categorie Algemeen

Odyssey: The extreme battery.

Sinds een tiental jaar zijn we verdeler voor Odyssey Batteries (Technische specificaties). Robuuste AGM batterijen op PURE LED basis. Compact, trillingsvast, onderhoudsvrij, super startvermogen en extreem lange levensduur.

Een batterij voor mensen die extreme eisen stellen aan hun materiaal. Ideaal voor off-road, expedities, survivals, race, rally of raids. Odyssey batterijen leveren tot twee keer het totale vermogen en tot drie keer de levensduur van conventionele batterijen! 

De Odyssey batterij maakt gebruik van de geabsorbeerde glasmat (AGM-batterij) technologie in een gesloten container zodat er geen zuur of gasdampen vrij kunnen komen. Odyssey batterijen zijn AGM batterijen met de hoogste kwaliteit op de markt vandaag.

Wij hebben steeds op voorraad: PC535 en PC680 voor bijvoorbeeld BMW motoren. Speciaal voor Harley Davidson de Odyssey PC535 en PC625 accu's. En voor Landrover de PC1500 en de vermaarde krachtpatser PC2150 die zelfs de zwaarste winch met gemak aankan.

Wij leveren u deze juweeltjes aan internetprijzen , met service uit onze voorraad. Een mail of telefoontje voor prijsofferte volstaat. Verzenden kan uiteraard ook.

Contacteer ons voor meer info